صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 23178
تعداد نوشته ها : 24
تعداد نظرات : 4
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

خدايا از ما امتحان بگير ولي امتحان سخت نگير

دسته ها : مذهبي
دوشنبه 1391/9/13 11:36

ولادت با سعادت کریم اهل بیت ،امام حسن مجتبی (ع) مبارک .

دسته ها : مذهبی
شنبه 1388/6/14 17:20

دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان

ای خدا در این روز مرا از پلیدی و کثافات پاک ساز

و بر حوادث خیر و شر قضا و قدرت صبر و تحمل عطا کن

و بر تقوی و پرهیزکاری و مصاحبت نیکوکاران موفق دار

به یاری خود ای مایه شادی و اطمینان خاطر مسکینان

التماس دعا

دسته ها : مذهبی
پنج شنبه 1388/6/12 17:13

 

 

سالگشت وفات ام الائمه (س)

 اول مومنات 

 الگوی زنان امت رسول الله (ص) 

 حضرت خدیجه کبری (س)را به همه دوستان تبیانی تسلیت عرض می کنم .

دسته ها : مذهبی
دوشنبه 1388/6/9 18:8

دعای روز دهم ماه مبارک رمضان

ای خدا مرا در این روز از آنان که بر تو توکل کنند

 و نزد تو فوز و سعادت یابند

و از مقربان درگاه تو باشند قرار ده

به حق احسانت ای منتهای آرزوی طالبان

التماس دعا

دسته ها : مذهبی
دوشنبه 1388/6/9 18:4

دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان

ای خدا

در این روز مرا ترحم به یتیمان

و اطعام به گرسنگان

و افشاء و انتشار سلام در مسلمانان

و مصاحبت نیکان نصیب فرما

به حق انعامت ای پناه آرزومندان

التماس دعا

دسته ها : مذهبی
شنبه 1388/6/7 17:26

تجلی مظهر جود و سخا

 

تجلی نور ولایت نهمین امام در شب دهم ماه رجب در افق هستی هویدا شد و خورشید رحمت بار دگر تابنده گردید و با طلوع نور دیده شمس الشموس عالم غرق نور شد و چشم پدرش علی ابن موسی الرضا (ع) روشن و منور گردید و او را مولود پر خیر وبرکت نامید و نام مبارک جدش پیامبر (ص)را بر او نهاد و ملقب به تقی . او از مادری متولد شد که سبیکه نام داشت و از خاندان ماریه قطبیه ، همسر پیامبر اسلام (ص) به شمار می رفت و نمونه یک زن متقی و از نظر اخلاقی در درجه والایی قرار داشت و برترین زنان زمان خود بود به طوری که امام رضا (ع) از او به عنوان بانویی منزه و پاکدامن و با فضیلت یاد می کرد و او را خیزران نامید .

او و حضرت ثامن الحجج (ع) از تولد این موهبت و الطاف خداوند شادمان و شاکر شدند و بعد از آن که نوزاد را در پارچه های مطهر پیچیدند حضرت آن گوشواره ی عرش امامت را در بغل گرفت و میوه ی دلش را بوسید و بویید و جانش آرامش گرفت و تاصبح در گهواره با جوادش سخن می گفت و اسرار الهی را به گوش الهام نیوش او می رسانید . در سومین روز ولایتش عطسه نمود . فرمود : « الحمدالله و صلی الله علی سیدنا محمد و علی الائمه الراشیدین . »

 

 آری ! با تولد این دردانه ، ثامن الحجج و گوهر گران بهای هستی حضرت رضا (ع) فرمودند :« این مولودی است که برای شیعیان ما با برکت تر از او زاده نشده است .» و امام به مناسبت های مختلف از فرزند ارجمند خود با این عنوان یاد می کردند و این موضوع و جمله در میان شیعیان و یاران امام رضا (ع) معروف بوده است چرا که تولد حضرت در شرایطی بود که حضرت رضا (ع) در تعیین جانشین خود و معرفی امام بعدی با مشکلاتی رو به رو بودند . از یک طرف  بعد از شهادت امام کاظم (ع) گروهی که به واقفیه معروف شدند براساس انگیزه های مادی ، امامت امام رضا (ع) را انکار کردند و از سوی دیگر امام رضا (ع) تا حدود چهل و هفت سالگی دارای فرزند نشده بودند و چون احادیث رسیده از پیامبر حاکی بود که امامان دوازده نفرند که نه نفر آنان از نسل امام حسین خواهند بود با فقدان فرزند برای امام رضا (ع) هم امامت خود آن حضرت و هم تداوم امامت را زیر  سوال می بردند . گروه واقفیه این موضوع را دستاویز قرار داد و حضرت رضا (ع) را متهم به عقیمی و امامت ایشان را انکار می کردند . تولد حضرت جواد الائمه (ع) به این سمپاشی ها خاتمه داد و موضع امام و شیعیان را تقویت کرد و این یکی از دلایل علاقه بی حد و حصر امام به فرزند دلبند خویش است و دوستداران و شیعیان با درک ، ‌پس از عرض ارادت به پیشگاه پدر برای وصول به حاجت های دنیوی و اخروی و بهره مندی از سفره ی اکرام رضوی جواد الائمه را واسطه قرار داده ؛ امامی که همانند حضرت عیسی (ع) و حضرت یحیی (ع)  در کودکی علم و حکمت را دریافت نمود و از کودکی جواب گوی محبین و دوستداران بود و در صغر سن که عهده دار عهد و پیمان الهی گردید از علم لدنی  و موهبت خدادادی او قاضی القضات مات گردید و در مناظره با دانشمندان برجسته ی عصر خود پیروز و موفق و آنان حیران و سرگردان و دوستان و یاران از مکتبش بهره مند و از پرسش و پاسخ های او راضی و شادمان شدند .

 در این برهه از زمان که از حضور ظاهری و مادی ،  مظهر جود و سخا و علم و حکمت و وفا بی بهره ایم علاوه بر این که شیفته ی صحن و سرای ملکوتی اش هستیم باید بیش از بیش شیفته و عالم و عامل به گفتار این امام همام باشیم تا ازنور امامتش و جود و سخایش ما نیز بهره مند گردیم . از فرمایشات گهربار حضرت امام محمد بن علی التقی (ع) : « توسد الصبر و خالف الهوی و ارفض الشهوات »؛ صبر را تکیه گاه خود کن و با هوس مخالفت نما و خواهش های دل را دور انداز.

 

 

 
دسته ها : مذهبی
پنج شنبه 1388/4/11 16:31
امام جعفر صادق (ع) فرمودند : چون بنده بگوید : اللهم صل علی محمد و آله و علی اهل بیته ، مستجاب می شود و هر دعایی که بعد از آن بکند نیز مستجاب می گردد.
دسته ها : مذهبی
سه شنبه 1388/4/9 23:26
روزی حضرت علی (ع) از کنار مردی که حرفهای بیهوده می زد ، می گذشت . حضرت به او فرمود : ای مرد ، تو داری به دست 2 فرشته مراقب ، نامه ای برای پرودگارت املاء می کنی ، بنابراین سخنی بگو که برایت مفید باشد و ترک کن کلامی را که بیهوده و بی حاصل است
دسته ها : مذهبی
سه شنبه 1388/4/9 22:59

مرحله اول عملیات بیت‌المقدس بود که در منطقه کرخه‌نور با لو رفتن عملیات و دادن تعدادی مجروح و شهید، عقب‌نشینی کردیم. یکی از بچه‌های اصفهان به نام حسین که 19 ساله بود، پای چپش از مچ قطع شده بود. ما بعد از سه روز، متوجه او در آن طرف رودخانه شدیم. به اتفاق برادر اصغری اعزامی از رشت، از روی پل متحرک عبور کردیم و او را به هر نحوی که بود، به سنگر بردیم. وقتی از او پرسیدم: این سه روز بدون آب و غذا و با وجود خونریزی شدید چطور زنده ماندی؟ گفت: هر وقت احساس گرسنگی و تشنگی می‌کردم، یک آقایی که عمامه سبز بر سر داشت، می‌آمد و به من رسیدگی می‌کرد. با شنیدن این کلام همگی سر و روی حسین را غرق بوسه کردیم.

دوشنبه 1388/4/8 19:14
 

 شاید تو در آن زمان سنی نداشتی و طبعا باور حقایق آن روز برای تو مشکل است ، اکنون که جوانی برومند شده ای باز هم هر قدر فیلم و اسلاید و عکس برایت به نمایش در آورند باز هم نمی توانی بوی عطر شهدای همیشه جاوید را استشمام کنی ،  بعضی از شما ها حتی فرزندان آن بزرگواران هستید اما شنیدن آن حماسه آفرینی ها هرگز مانند دیدن نیست . شما که معرفت خاصی نسبت به ولایت دارید شمایی که خود را دنباله رو خط شهدا می دانید راستی رمز پیروزی ایشان را در چه می بینید ؟ به در ستی غیر از این بود که حضرت امام (ره) در آن زمان در دو جمله کوتاه ،اما با صلابت و قاطعیت فرمودند :« حصر آبادان باید شکسته شود » و آنان که ذوب در ولایت بودند چنان حماسه ای آفریدند که جهان متحیر در آن ماند و هنوز هم سردمداران کاخ سفید نتوانستند شکست مفتضحانه تسلیحاتی خود را جبران نمایند .

 

و اما تو ای جوان ایرانی ؛

 

اکنون نیز جبهه فرهنگی ، شبیخون زده شده است و تو جوان با غیرت و متعهد باید این حصر را باگوش سپردن به فرامین رهبری بشکنی . اگر آن روزها آزادی خرمشهر در گرو قرار  گرفتن در برابر آماج سلاح و توپ وتانک بود اما اکنون آزادی مملکت در گرو حفظ ارزشهای اسلامی است . امروزه دشمن از طریق فروش فیلم و  شبکه ماهواره ای گسترده ، اینترنت ، مدل های اروپایی و حجاب های کذایی شایعه پراکنی و ایجاد اختلاف در صدد نفوذ در جامعه است .

 پس در یک کلام و به فرموده امام : « نگذاریم انقلاب به دست نا اهلان سپرده شود .»
دسته ها : انتخابات
چهارشنبه 1388/3/27 15:11
 هواپیما های دشمن که در آسمان منطقه ظاهر می شدند خصوصا وقتی برای بمباران مواضع فوق العاده پایین می آمدند هر کس با هر چه در دستش بود آنها را نشانه می گرفت به تصور اینکه لابد به جای حساسش می خورد و سرنگون می شود . ضد هوایی که جای خود داشت با کلاشینکف و حتی با سنگ و البته با عصبانیت و دادو فریاد و بد وبیراه گفتن که نوعا هم بی نتیجه بود . در این اوضاع و احوال بچه هایی هم بودند که کاغذ و قلم بر می داشتند و جدی جدی چیزهایی روی آن می نوشتند و به کسانی که تیرشان خطا می رفت ، تسلی می دادند که ولش کن بگذار برود کارش تمام است شماره اش را برداشته ام می دهم شهربانی ، پدرش را در می آورند
چهارشنبه 1388/3/27 15:9
جدی جدی مانع نماز شب و شب زنده داری بچه ها می شد. تا جایی که می توانست سعی می کرد نگذارد کسی نماز شب بخواند. گاهی آفتابه آبهایی که آنها از سر شب پر می کردند و پشت سنگرمخفی میکر دند خالی می کرد؛ اگر قبل از اذان صبح بیدار می شد پتو را از روی بچه ها که در حال نماز بودند می کشید. اگر به نگهبان سپرده بودند که صدایشان کند و می خواست به قولش وفا کند، نمی گذاشت و خلاصه هر کاری از دستش می آمد کوتاهی نمی کرد. با این وصف یک وقت بلند می شد می دید ای دل غافل! حسینیه پر است از نماز شب خوانها. آن وقت بود که خیلی محکم می ایستاد و داد و بیداد می کرد: ای بدبخت ها! چقدر بگویم نماز شب نخوانید. اسلام والله به شما احتیاج دارد. فردا اگر شهید بشوید کی می خواهد اسلحه هایتان را از روی زمین بردارد؟ چرا بیخودی خودتان را به کشتن می دهید؟ بچه ها هم بی اختیار لبخندی بر لبانشان می نشست و صفای محفل می شد.
چهارشنبه 1388/3/27 15:4

                                              

 

امام رضا علیه السلام در حدیثی بسیار زیبا که در تحفت العقول آمده است  ویژگیهای ده گانه عاقل را چنین برشمردند.

 

عقل شخص مسلمـان تمـام نیست, مگر ایـن که ده خصلت را دارا بـاشـد:

 

ـ از او امید خیر باشد

 

ـ از بدى او در امان باشند

 

ـ خیر اندک دیگرى را بسیار شمارد

 

ـ خیر بسیار خود را اندک شمارد

 

ـ هـر چه حـاجت از او خـواهنـد دلتنگ نشـود

 

ـ در عمر خود از دانش طلبى خسته نشود

 

ـ فقـر در راه خـدایـش از تـوانگـرى محبـوبتـر بـاشــد

 

ـ خـوارى در راه خـدایـش از عزت بـا دشمنـش محبـوبتـر

بـاشــد

ـ گمنـامـى را از پـر نـامـى خـواهـانتـر بـاشـد

 

ـ سپس فـرمـود: دهمى چیست و چیست دهمى ؟ به او گفته شـد: چیست؟

 

فـرمـود: کسی را ننگـرد جز ایـن که بگـویـد او از مـن بهتـر و پـرهیز کـارتـــر است

 

تحف العقول،ص443

 
دسته ها : مذهبی
چهارشنبه 1388/3/27 15:2

 بروید دنبال کارتان

    از بلند گو اعلام کردند جمع شوید جلو تدارکات و پتو بگیرید. هوا به اندازه کافی سرد بود.

   که فرمانده گردان با صدای بلند گفت: کی سردشه؟ همه جواب دادند: دشمن. گفت: بارک الله. معلوم می شود هنوز سردتان نیست بفرمایید بروید دنبال کارتان. پتویی نداریم به شما بدهیم!

 

  از کتاب فرهنگ جبهه جلد سوم (شوخ طبعی ها) نوشته سید مهدی فهیمی

دوشنبه 1388/3/25 13:1
X